Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Subject
"
: "Αποθήκευση τροφίμων"
Jump to:
0-9
|
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
|
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 1 to 5 of 5
Full text
Date
Title
Organisation
2013
The effect of controlled atmospheres on the composition and quality of dill (Anethum graveolens L. cv. Ducat) cultivated in spring and stored at two temperatures
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
The effect of controlled atmospheres on the composition and quality of dill (Anethum graveolens L. cv. Ducat) cultivated in spring and stored at two temperatures [Παρουσίαση]
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011
Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) = The effect of modified atmospheres during storage on quality characteristics on dill (Anethum graveolens L.)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2011
Επίδραση τροποποιημένων ατμοσφαιρών κατά την αποθήκευση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του άνηθου (Anethum graveolens L.) [Παρουσίαση]
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-
Τεχνολόγος Τροφίμων (Α.Τ.Ε.Ι.) = Food Technologist
Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΚΕΠ)
Showing results 1 to 5 of 5
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!