Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Subject
"
: "Αυγό"
Jump to:
0-9
|
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
|
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
or enter first few letters:
Sort by:
Date
Title
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 1 to 5 of 5
Full text
Date
Title
Organisation
2014
Effects of flavonoids dietary supplementation on egg yolk antioxidant capacity and cholesterol level
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκου
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο χρώμα του κρόκου των αυγών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Καθορισμός των βέλτιστων μεθόδων για την εκτίμηση της ποιότητας δειγμάτων αυγού ωοπαραγωγών ορνίθων.
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Πραγματοποίηση πειράματος - Συλλογή δειγμάτων - Μέτρηση ποιότητας των αυγών - Μέτρηση αντιοξειδωτικής ικανότητας - Μέτρηση χοληστερόλης
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 1 to 5 of 5
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!