A- Ao A+
GR
Browse by "Subject" : "Γαλακτοκομικό προϊόν"
Jump to: 0-9 | A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z | Α Β Γ Δ Ε Ζ Η Θ Ι Κ Λ Μ Ν Ξ Ο Π Ρ Σ Τ Υ Φ Χ Ψ Ω
or enter first few letters:   

Sort by: In order: Results/Page
Showing results 1 to 10 of 10

Full textDateTitleOrganisation
2015Acquisition through Horizontal Gene Transfer of Plasmid pSMA198 by Streptococcus macedonicus ACA-DC 198 Points towards the Dairy Origin of the SpeciesΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Assessing the safety of dairy streptococci beyond Streptococcus thermophilus based on recent genomic evidence for the Streptococcus bovis/Streptococcus equinus complexΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Effects of flavonoids dietary supplementation on milk antioxidant capacity in sheepΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Effects of flavonoids dietary supplementation on strained yoghurt antioxidant capacityΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013Ultrasonic energy input influence on the production of sub-micron o/w emulsions containing whey protein and common stabilizersΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2010Utility-derived supply function of sheep milk: the case of EtoloakarnaniaΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2012Ανάλυση της διαδικασίας λήψεως αποφάσεων με πολλαπλούς στόχους. Η περίπτωση των προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων της Ηπειρωτικής ΕλλάδαςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Επίδραση της διατροφικής χορήγησης φλαβονοειδών σε γαλακτοπαραγωγές προβατίνες στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου γάλακτος και γιαούρτηςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014Επίδραση του εμπλουτισμού της τροφής με φλαβονοειδή στην παραγωγή, τα φυσικοχημικά και ρεολογικά χαρακτηριστικά του πρόβειου γάλακτοςΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015Ηράκλειτος ΙΙ – Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνΓεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών



Showing results 1 to 10 of 10