Transformations of food retailing in crisis-hit Athens: the potential of “new” small-scale initiatives. [Πρώτη εκδοχή (1st draft) ανακοίνωσης σε διεθνές συνέδριο]
Please use any of these identifiers to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10795/3233 http://repository.edulll.gr/3233
Abstract submitted at the 6th International Conference “Finding Space for Productive Cities” organised by the AESOP (Association of European Schools of Planning) Sustainable Food Planning Group, Leeuwarden, 5-7/11/2014.
Type
Text (Conference or workshop item (Abstract))
Deliverable Number
4.5.4
Project Notes
Τίτλος Πράξης : Θαλής – Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Το ανθρώπινο δυναμικό ως βασική συνιστώσα της αναπτυξιακής δυναμικής και διαφοροποίησης των περιοχών: Η περίπτωση της Ελλάδας