Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Keywords
"
: "Metabolites"
Jump to:
0-9
|
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
|
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
or enter first few letters:
Sort by:
Date
Title
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 1 to 11 of 11
Full text
Date
Title
Organisation
2015
Effect of dietary supplementation of broiler chickens with the natural antioxidants hesperidin and naringin on the expression of lipogenesis related genes and fatty acid profile
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Effects of flavonoids dietary supplementation on egg yolk antioxidant capacity and cholesterol level
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Effects of flavonoids dietary supplementation on milk antioxidant capacity in sheep
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Effects of flavonoids dietary supplementation on strained yoghurt antioxidant capacity
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
The effects of quercetin dietary supplementation on broiler growth performance, meat quality and oxidative stability
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Extended suspect and non-target strategies to characterize emerging polar organic contaminants in raw wastewater with LC-HRMS/MS
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Χημείας. Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας
2014
Metabolic potential of endophytic bacteria
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
2011
Metabolites from deep sea marine organisms
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
2012
Modelling, substrate docking and mutational analysis identify residues essential for the function and specificity of the purine-cytosine transporter FcyB.
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ)
2015
Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών Εσπεριδίνη και Ναρινγίνη στην έκφραση γονιδίων στο λιπώδη ιστό και το ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγής
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση των φυσικών αντιοξειδωτικών στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του κρέατος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Showing results 1 to 11 of 11
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!