Home
Browse
Contact us
Information
Demonstration video
Login
A-
Ao
A+
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
GR
Quick Search
Advanced Search
Browse by
"
Keywords
"
: "Αντιοξειδωτικά"
Jump to:
0-9
|
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
|
Α
Β
Γ
Δ
Ε
Ζ
Η
Θ
Ι
Κ
Λ
Μ
Ν
Ξ
Ο
Π
Ρ
Σ
Τ
Υ
Φ
Χ
Ψ
Ω
or enter first few letters:
Sort by:
Title
Date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Showing results 1 to 20 of 37
next >
Full text
Date
Title
Organisation
2015
A comparison study in the processing procedure of data from untargeted metabolomic approaches by UPLC-ESI(-)-HRMS
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Effect of dietary supplementation of broiler chickens with the natural antioxidants hesperidin and naringin on the expression of lipogenesis related genes and fatty acid profile
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
The effects of dietary hesperidin and naringin supplementation on lamb performance and meat characteristics
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Effects of flavonoids dietary supplementation on egg yolk antioxidant capacity and cholesterol level
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Effects of flavonoids dietary supplementation on milk antioxidant capacity in sheep
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Effects of flavonoids dietary supplementation on strained yoghurt antioxidant capacity
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
The effects of quercetin dietary supplementation on broiler growth performance, meat quality and oxidative stability
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Impact of flavonoid enriched Ration on the metabolic fingerprint of chicken plasma. An NMR-Based Metabolomic Study
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Impact of the dietary supplementation with flavonoids on the metabolic fingerprint of chicken plasma. An NMR-Based Metabolomic Study.
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
The influence of naringin or hesperidin dietary supplementation on broiler meat quality and oxidative stability
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Quality and oxidative stability of broiler meat as affected by dietary supplementation of the bioflavonoids naringin and hesperidin
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Ανάπτυξη των μοριακών μεθοδολογιών και ποσοτικοποίηση της έκφρασης γονιδίων-υποψήφιων στόχων της δράσης των φλαβονοειδών στο λιπώδη ιστό, στο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ αμνών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Ανάπτυξη των μοριακών μεθοδολογιών και ποσοτικοποίηση της έκφρασης γονιδίων-υποψήφιων στόχων της δράσης των φλαβονοειδών στο λιπώδη ιστό, στο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ ορνιθίων κρεοπαραγωγής
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
-
Αξιολόγηση αντιοξειδωτικής δράσης φυσικών προϊόντων
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
2014
Αποτελέσματα επαναποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπεριτίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθων (τρίτη δειγματοληψία)
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Αποτελέσματα ποσοτικοποίησης των μορίων εσπεριδίνης, εσπερετίνης, ναρινγίνης και ναρινγενίνης σε πλάσμα ορνίθων
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Βελτιστοποίηση των αναλυτικών εργαλείων για την ποιοτική και ποσοτική ανίχνευση φλαβονοειδών και των βιονεργών μεταβολιτών τους
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2013
Διερευνητή μεταβολικού προφίλ (ολιστική μέθοδος – μη στοχευμένη σε συγκεκριμένους μεταβολίτες), των δειγμάτων πλάσματος από όρνιθες στα πλαίσια του προ-περάματος με χρήση φασματοσκοπίας πυρηνικού μαγνητικού συντονισμό
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2014
Δοκιμασία γευσιγνωσίας (panel test) σε ορνίθιο κρέας μετά από διατροφική χορήγηση των φλαβονοειδών
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
2015
Επίδραση της διατροφικής χορήγησης εσπεριδίνης και ναρινγίνης σε ωοτόκες όρνιθες στο προφίλ λιπαρών οξέων του κρόκου
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
next >
Showing results 1 to 20 of 37
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!
Javascript must be enabled!